مشاهده پست هاي بدون جواب | نمايش مبحث هاي فعال
نويسنده |
پيغام |
mojtaba20
|
موضوع پست: Re: شعرهای زیبا از هر شاعری و با هر موضوعی که دوست داری!!!!! ارسال شده در: سه شنبه 24 اردیبهشت 1392, 1:33 pm |
|
تاريخ عضويت:دوشنبه 30 خرداد 1390, 5:50 pm پست ها : 351 پست محل سکونت: میلاجرد _ خیابان شهید رجایی
تشکر کرده اید: 2722 مرتبه
محل تولد: میلاجرد- خیابان شهید رجایی
|
می گذرم
می گذرم ، می گذرم
ز برای تو از جان می گذرم ز دیار تو گریان می گذرم
اشك و آهم زاد راهم
می روم دست دعا بر آسمان دارم
دور از یاران ، افتان ، خیزان می روم دام بلا ، به پای جان دارم
من و سوز عشق و خانه بدوشی من وشام هجر و كنج خموشی
ره بی پایانی دارم من سر بی سامانی دارم من
من از شهر تو چون نالان می گذرم تنها سایه من باشد همفسرم
این عشق تو مرا بنگر تا كجا کشانده دست از دلم بدار كه دگر طاقتم نمانده
من از شهر تو چون نالان می گذرم تنها سایه من باشد همسفرم
این عشق تو مرا ، بنگر تا كجا كشانده دست از دلم بدار كه دگر طاقتم نمانده
دل سنگت كجا درد مرا می داند غم و رنج مرا تنها خدا میداند. ترانه : بیژن ترقی
_________________ آینده اتفاق نمی افتد ، بلکه ساخته می شود .
|
|
بالا |
|
 |
کاربران زیر از شما کاربر محترم mojtaba20 به خاطر این پست تشکر کرده اند maleki (سه شنبه 24 اردیبهشت 1392, 1:45 pm), atabaki (چهارشنبه 25 اردیبهشت 1392, 5:57 am), akbarabadi (پنج شنبه 26 اردیبهشت 1392, 10:50 am), faryad (پنج شنبه 26 اردیبهشت 1392, 11:06 am), hadi asheri (جمعه 3 خرداد 1392, 5:36 pm), paeez (سه شنبه 7 خرداد 1392, 3:30 am) |
maleki
|
موضوع پست: Re: شعرهای زیبا از هر شاعری و با هر موضوعی که دوست داری!!!!! ارسال شده در: پنج شنبه 26 اردیبهشت 1392, 7:53 am |
|
تاريخ عضويت:چهارشنبه 7 اردیبهشت 1390, 8:23 am پست ها : 4788 پست محل سکونت: شهر زیبای میلاجرد
تشکر کرده اید: 14441 مرتبه
محل تولد: جهان هستی
|
یکی را دوست میدارم یکی را دوست میدارم ولی افسوس او هرگز نمی داند نگاهش میکنم نگاهش میکنم شاید شاید بخواند از نگاهه من که او را دوست میدارم ولی افسوس او هرگز نگاهم را نمی خواند وای به برگ گل نوشتم من به برگ گل نوشتم من که او را دوست میدارم ولی افسوس ولی افسوس او گل را به زلف کودکی آویخت تا او را بخنداند صبا را دیدم و گفتم صبا دستم به دامانت صبا را دیدم و گفتم صبا دستم به دامانت بگو از من به دلدارم تو را من دوست میدارم ولی ناگه ولی ناگه ز ابر تیره برقی جست و روی ماه تابان را بپوشانید من به خاکستر نشینی عادت دیرینه دارم سینه مالامال غم اما دلی بی کینه دارم پاکبازم من ولی در آرزویم عشق باز یست مثل هر جنبندهای من هم دلی در سینه دارم من عاشقه،عاشق شدنم من عاشقه، عاشق شدنم در کدامین مکتب و مذهب جرم است پاکبازی در جهان صدها هزاران پاکباز از سینه دارم کار هر کس نیست مکتب داری این پاکبازان هدیه از سلطان عشق بر هر دو پایم پینه دارم پینه دارم من عاشقه،عاشق شدنم من عاشقه، عاشق شدنم من از بیراهه های هله بر می گردم و آواز شب دارم هزار و یک شبی دیگر نگفته زیر لب دارم مثال کوره میسوزم تنم از عشق امید طرم دارد حدیث تازه ای از عشق مردان حلب دارد من عاشقه،عاشق شدنم من عاشقه، عاشق شدنم من به خاکستر نشینی عادت دیرینه دارم سینه مالامال غم اما دلی بی کینه دارم پاکبازم من ولی در آرزویم عشق باز یست مثل هر جنبنده ای من هم دلی در سینه دارم من عاشقه،عاشق شدنم من عاشقه، عاشق شدنم من عاشقه،عاشق شدنم من عاشقه، عاشق شدنم
_________________ دهانم پر از حرف های نگفته است و دلم پر از درد ....!!!
اما افسوس نه با دهان پر میتوان صحبت کرد و نه با دلی پر از درد!!!!
|
|
بالا |
|
 |
کاربران زیر از شما کاربر محترم maleki به خاطر این پست تشکر کرده اند akbarabadi (پنج شنبه 26 اردیبهشت 1392, 10:50 am), faryad (پنج شنبه 26 اردیبهشت 1392, 11:06 am), farzam (جمعه 27 اردیبهشت 1392, 2:18 pm), mojtaba20 (دوشنبه 30 اردیبهشت 1392, 5:05 am), hadi asheri (جمعه 3 خرداد 1392, 5:36 pm), paeez (سه شنبه 7 خرداد 1392, 3:30 am) |
akbarabadi
|
موضوع پست: Re: شعرهای زیبا از هر شاعری و با هر موضوعی که دوست داری!!!!! ارسال شده در: جمعه 27 اردیبهشت 1392, 6:29 pm |
|
تاريخ عضويت:چهارشنبه 25 خرداد 1390, 10:53 am پست ها : 1987 پست محل سکونت: شهر شهید ان میلاجرد - خیابان سرداران شهید
تشکر کرده اید: 11032 مرتبه
محل تولد: ميلاجرد
|
دوستت دارم پریشان، شانه می خواهی چه کار؟ دام بگذاری اسیرم ، دانه می خواهی چه کار؟ تا ابد دور تو می گردم ، بسوزان ، عشق کن ای که شاعر می کُشی ،پروانه می خواهی چه کار؟ مُردم از بس شهر را گشتم ، یکی عاقل نبود راستی تو این همه دیوانه میخواهی چه کار؟ مثل من آواره شو از چار دیواری درآ! در دل من قصر داری، خانه میخواهی چه کار ؟ بشکن ان آیینه را ، در شعر من خود را ببین شرح این زیبایی از بیگانه میخواهی چه کار؟ شرم را بگذار و یک آغوش در من گریه کن گریه کن! پس شانه ی مردانه میخواهی چه کار؟ مهدی فرجی.....
_________________ حیات اعضای ماوابسته به برنامه ماست وبرنامه مانیزدرگفته های اعضای ماحیات می یابد
|
|
بالا |
|
 |
کاربران زیر از شما کاربر محترم akbarabadi به خاطر این پست تشکر کرده اند atabaki (شنبه 28 اردیبهشت 1392, 1:11 pm), mojtaba20 (دوشنبه 30 اردیبهشت 1392, 5:11 am), hadi asheri (جمعه 3 خرداد 1392, 5:36 pm), paeez (سه شنبه 7 خرداد 1392, 3:30 am), maleki (شنبه 11 خرداد 1392, 1:03 pm) |
mojtaba20
|
موضوع پست: Re: شعرهای زیبا از هر شاعری و با هر موضوعی که دوست داری!!!!! ارسال شده در: چهارشنبه 1 خرداد 1392, 10:44 am |
|
تاريخ عضويت:دوشنبه 30 خرداد 1390, 5:50 pm پست ها : 351 پست محل سکونت: میلاجرد _ خیابان شهید رجایی
|
دردواره ها
دردهای من
جامه نیستند
تا ز تن در آورم
چامه و چکامه نیستند
تا به رشته ی سخن درآورم
نعره نیستند
تا ز نای جان بر آورم
دردهای من نگفتنی
دردهای من نهفتنی است
دردهای من
گرچه مثل دردهای مردم زمانه نیست
درد مردم زمانه است
مردمی که چین پوستینشان
مردمی که رنگ روی آستینشان
مردمی که نامهایشان
جلد کهنه ی شناسنامه هایشان
درد می کند
من ولی تمام استخوان بودنم
لحظه های ساده ی سرودنم
درد می کند
انحنای روح من
شانه های خسته ی غرور من
تکیه گاه بی پناهی دلم شکسته است
کتف گریه های بی بهانه ام
بازوان حس شاعرانه ام
زخم خورده است
دردهای پوستی کجا؟
درد دوستی کجا؟
این سماجت عجیب
پافشاری شگفت دردهاست
دردهای آشنا
دردهای بومی غریب
دردهای خانگی
دردهای کهنه ی لجوج
اولین قلم
حرف حرف درد را
در دلم نوشته است
دست سرنوشت
خون درد را
با گلم سرشته است
پس چگونه سرنوشت ناگزیر خویش را رها کنم؟
درد
رنگ و بوی غنچه ی دل است
پس چگونه من
رنگ و بوی غنچه را ز برگهای تو به توی آن جدا کنم؟
دفتر مرا
دست درد می زند ورق
شعر تازه ی مرا
درد گفته است
درد هم شنفته است
پس در این میانه من
از چه حرف می زنم؟
درد، حرف نیست
درد، نام دیگر من است
من چگونه خویش را صدا کنم؟
"قیصر امین پور"
|
|
بالا |
|
 |
کاربران زیر از شما کاربر محترم mojtaba20 به خاطر این پست تشکر کرده اند atabaki (چهارشنبه 1 خرداد 1392, 11:12 am), hadi asheri (جمعه 3 خرداد 1392, 5:36 pm), akbarabadi (دوشنبه 6 خرداد 1392, 10:31 pm), paeez (سه شنبه 7 خرداد 1392, 3:30 am), maleki (شنبه 11 خرداد 1392, 1:03 pm) |
mojtaba20
|
موضوع پست: Re: شعرهای زیبا از هر شاعری و با هر موضوعی که دوست داری!!!!! ارسال شده در: چهارشنبه 1 خرداد 1392, 11:02 am |
|
|
سفره ای دلم دوباره باز شد
این ترانه بوی نان نمی دهد
بوی حرف دیگران نمی دهد
سفره ی دلم دوباره باز شد
سفره ای که بوی نان نمی دهد
نامه ای که ساده وصمیمی است
بوی شعر و داستان نمی دهد:
... با سلام و آرزوی طول عمر
که زمانه این زمان نمی دهد
کاش این زمانه زیر و رو شود
روی خوش به ما نشان نمی دهد
یک وجب زمین برای بغچه
یک دریچه آسمان نمی دهد
وسعتی به قدر جای ما دو تن
گر زمین دهد، زمان نمی دهد
فرصتی برای دوست داشتن
نوبتی به عاشقان نمی دهد
هیچ کس برایت از صمیم دل
دست دوستی تکان نمی دهد
هیچ کس به غیر ناسزا تو را
هدیه ای به رایگان نمی دهد
کس ز فرط های و هوی گرگ و میش
دل به هی هی شبان نمی دهد
جز دلت که قطره ای است بی کران
کس نشان ز بیکران نمی دهد
عشق نام بی نشانه است و کس
نام دیگر بدان نمی دهد
جز تو هیچ میزبان مهربان
نان و گل به میهمان نمی دهد
نا امیدم از زمین و از زمان
پاسخم نه این، نه آن... نمی دهد
پاره های این دل شکسته را
گریه هم دوباره جان نمی دهد
خواستم که با تو درد دل کنم
گریه ام ولی امان نمی دهد...
" قیصر امین پور"
|
|
بالا |
|
 |
کاربران زیر از شما کاربر محترم mojtaba20 به خاطر این پست تشکر کرده اند atabaki (چهارشنبه 1 خرداد 1392, 11:12 am), hadi asheri (جمعه 3 خرداد 1392, 5:36 pm), akbarabadi (دوشنبه 6 خرداد 1392, 10:31 pm), paeez (سه شنبه 7 خرداد 1392, 3:30 am), maleki (شنبه 11 خرداد 1392, 1:03 pm) |
mojtaba20
|
موضوع پست: Re: شعرهای زیبا از هر شاعری و با هر موضوعی که دوست داری!!!!! ارسال شده در: جمعه 3 خرداد 1392, 4:45 pm |
|
|
چون زلف توام جانا در عین پریشانی چون باد سحر گاهم در بی سر و سامانی من خاکم و من گردم من اشکم و من دردم تو مهری و تو نوری تو عشقی و تو جانی خواهم که تو را در بر بنشانم و بنشینم تا اتش جانم را بنشینی و بنشانی ای شاهد افلاکی در مستی و در پاکی من چشم تو را مانم تو اشک مرا مانی
در سینه سوزانم مستوری و مهجوری در دیده بیدارم پیدایی پنهانی من زمزمه عودم تو زمزمه پردازی من سلسله موجم تو سلسله جنبانی از اتش سودایت دارم منو دارد دل داغی که نمی بینی دردی که نمی دانی
دل با من و جان بی تو نسپاری و بسپارم کام از تو و تاب از من نستانم و بستانی ای چشم رهی سویت کو چشم رهی جویت روی از من سرگردان شاید که نگردانی. " رهی معیری "
|
|
بالا |
|
 |
کاربران زیر از شما کاربر محترم mojtaba20 به خاطر این پست تشکر کرده اند javad azizi (جمعه 3 خرداد 1392, 5:01 pm), hadi asheri (جمعه 3 خرداد 1392, 5:37 pm), atabaki (دوشنبه 6 خرداد 1392, 5:42 am), akbarabadi (دوشنبه 6 خرداد 1392, 10:31 pm), paeez (سه شنبه 7 خرداد 1392, 3:30 am), maleki (شنبه 11 خرداد 1392, 1:02 pm) |
javad azizi
|
موضوع پست: Re: شعرهای زیبا از هر شاعری و با هر موضوعی که دوست داری!!!!! ارسال شده در: جمعه 3 خرداد 1392, 5:08 pm |
|
کاربر مفید |
 |
 |
تاريخ عضويت:يکشنبه 20 شهریور 1390, 3:27 pm پست ها : 571 پست محل سکونت: میلاجرد - خ-شهید اتابکی
تشکر کرده اید: 2717 مرتبه
محل تولد: اراک-میلاجرد
|
دلخوش ازآنیم که حج میرویم
غافل از انیم که کج میرویم
کعبه به دیدار خدا میرویم
او که همینجاست کجا میرویم
دین به خدا جز به دل پاک نیست
رستن غم از دل غمناک نیست
دین که به تسبیح و سر و ریش نیست
هر که علی گفت که درویش نیست
_________________ تو میتوانی نیایی.... ولی من... نمی توانم منتظرت نباشم.
|
|
بالا |
|
 |
کاربران زیر از شما کاربر محترم javad azizi به خاطر این پست تشکر کرده اند mojtaba20 (جمعه 3 خرداد 1392, 5:34 pm), hadi asheri (جمعه 3 خرداد 1392, 5:37 pm), atabaki (دوشنبه 6 خرداد 1392, 5:42 am), farzam (دوشنبه 6 خرداد 1392, 6:52 am), akbarabadi (دوشنبه 6 خرداد 1392, 10:31 pm), paeez (سه شنبه 7 خرداد 1392, 3:31 am), maleki (شنبه 11 خرداد 1392, 1:02 pm) |
mojtaba20
|
موضوع پست: Re: شعرهای زیبا از هر شاعری و با هر موضوعی که دوست داری!!!!! ارسال شده در: دوشنبه 6 خرداد 1392, 5:22 am |
|
|
سال قحطی
گلدونا گل ندادن . درختا بارندادن
گوسفند و گاو و میشا . ماست و پنیرندادن
گندمای بیابون . یه لقمه نون ندادن
چشمه های تو دالون . یه چیکه آب ندادن
به هر کی هر چی گفتم . به من جواب ندادن
مردای مست کوچه . تو دستاشون کلوچه
تلوتلو میرفتن . از پیچ و تاب کوچه
آی آدمای مرده . ترس دلاتون رو برده
پس چرا ساکت هستین . سگ دلاتون رو خورده
به هر کی هر چی گفتم . به من جواب ندادن
بسه ساکت نشستن . در خونه هارو بستن
از همه دل بریدن . دل به کسی نبستن
یالا پاشین بجنگین . با این روزای ننگین
چه فایده داره اینجا . حتی نشه بخندی. " فروغی "
|
|
بالا |
|
 |
کاربران زیر از شما کاربر محترم mojtaba20 به خاطر این پست تشکر کرده اند atabaki (دوشنبه 6 خرداد 1392, 5:42 am), akbarabadi (دوشنبه 6 خرداد 1392, 10:31 pm), paeez (سه شنبه 7 خرداد 1392, 3:31 am), maleki (شنبه 11 خرداد 1392, 1:02 pm), farzam (چهارشنبه 15 خرداد 1392, 5:50 am) |
mojtaba20
|
موضوع پست: Re: شعرهای زیبا از هر شاعری و با هر موضوعی که دوست داری!!!!! ارسال شده در: دوشنبه 6 خرداد 1392, 5:45 am |
|
|
"از من بگذر" غمگین چو پاییزم ، از من بگذر شعری غم انگیزم ، از من بگذر سر تا به پا عشقم ، دردم ، سوزم بگذشته در آتش همچون روزم غمگین چو پاییزم ، از من بگذر شعری غم انگیزم ، از من بگذر
بگذار ای بی خبر بسوزم ، چون شمعی تا سحر بسوزم بگذار ای بی خبر بسوزم ، چون شمعی تا سحر بسوزم
دیگر ای مه به حال خسته بگذارم ، بگذر و با دل شکسته بگذارم دیگر ای مه به حال خسته بگذارم ، بگذر و با دل شکسته بگذارم بگذر از من تا به سوز دل بسوزم آه ، در غم این عشق بی حاصل بسوزم بگذر از من تا به سوز دل بسوزم آه ، در غم این عشق بی حاصل بسوزم
بگذر تا در شرار من نسوزی ، بی پروا در کنار من نسوزی همچون شمعی به تیره شب ها می دانی عشق ما ثمر ندارد ، غیر از غم ، حاصلی دگر ندارد بگذر زین قصه ی غم افزا
غمگین چو پاییزم ، از من بگذر شعری غم انگیزم ، از من بگذر سر تا به پا عشقم ، دردم ، سوزم بگذشته در آتش همچون روزم غمگین چو پاییزم ، از من بگذر شعری غم انگیزم ، از من بگذر "تورج نگهبان"
|
|
بالا |
|
 |
کاربران زیر از شما کاربر محترم mojtaba20 به خاطر این پست تشکر کرده اند akbarabadi (دوشنبه 6 خرداد 1392, 10:31 pm), paeez (سه شنبه 7 خرداد 1392, 3:31 am), maleki (شنبه 11 خرداد 1392, 1:02 pm), farzam (چهارشنبه 15 خرداد 1392, 5:50 am) |
mojtaba20
|
موضوع پست: Re: شعرهای زیبا از هر شاعری و با هر موضوعی که دوست داری!!!!! ارسال شده در: دوشنبه 6 خرداد 1392, 6:19 pm |
|
|
خانه ات سرد است؟
خورشیدی در پاکت میگذارم
و برایت پست میکنم
ستارهی کوچکی در کلمهای بگذار
و به آسمانم روانه کن
بسیار تاریکم...
«منوچهر آتشی»
|
|
بالا |
|
 |
کاربران زیر از شما کاربر محترم mojtaba20 به خاطر این پست تشکر کرده اند akbarabadi (دوشنبه 6 خرداد 1392, 10:31 pm), paeez (سه شنبه 7 خرداد 1392, 3:31 am), maleki (شنبه 11 خرداد 1392, 1:02 pm), farzam (چهارشنبه 15 خرداد 1392, 5:50 am) |
چه کسي حاضر است ؟ |
كاربران آنلاين: bing [bot] |
|
شما نمي توانيد مبحث جديدي در اين انجمن ايجاد کنيد شما نمي توانيد به مباحث در اين انجمن پاسخ دهيد شما نمي توانيد پست هاي خود را در اين انجمن ويرايش کنيد شما نمي توانيد پست هاي خود را در اين انجمن حذف کنيد
|
|