سلام مطلبی که در مورد چای تو قسمت خبر خونه آورده بودیم طبق جدیدترین تحقیقات دانشمندان بوده است و در این تحقیق ذکر شده که آنتی اکسیدان موجود در چای ضد سرطان است البته همانطور که شما مستحضرید در مورد چای خیلی نظریه ها وجود داره یکی می گه چای خوبه یکی می گه مضره ما که نفهمیدیم بالاخره چای خوبه یا بده .
شما هم می تونید آخرین تحقیقات دانشمندان رو توی پاسخ به مبحث همین قسمت قرار بدید .
اینم نظریه مورد بحث برای دوستانی که نخونده بودند. دکتر عليرضا يزدينژاد در گفت وگو با ايسنا، چاي را به دليل داشتن ترکيبات فلوئور، نوعي دهان شويه گياهي موثر در جهت استحکام دندانها عنوان كرد و افزود: اين خاصيت در صورتي است که به همراه چاي از قند و يا ساير شيرينيجات استفاده نشود. وي همچنين خاصيت ضد باکتري چاي را از ديگر خواص قابل توجه در راستاي جلوگيري از ابتلا به انواع عفونتهاي دهان و دندان دانست. معاون آموزشي دانشکده داروسازي زنجان، تئوبرومين موجود در چاي را عامل افزاينده ادرار بدن عنوان کرد و افزود: اين موضوع در افرادي که داراي مشکل کليه هستند موجب تحليل سنگ کليه ميشود. وي ترکيب اگزالات چاي را عامل تشکيل دهنده سنگهاي کليه برشمرد و ادامه داد: اين خاصيت در چاي پررنگ تشديد ميشود. اين متخصص گياهان دارويي منع مصرف چاي در افراد مبتلا به آسم، بيماران قلبي و افراد داراي مشکلات عصبي را ناشي از ترکيبات نئوفيلين آن دانست و تصريح کرد: نئوفيلين موجود در چاي با تحريک سيستم عصبي موجب بيخوابي، لرزش دستها، تپش قلب و افزايش فشارخون ميشود. يزدينژاد همچنين افزود: ترکيبات نئوفيلين چاي موجب باز شدن مجاري تنفسي و ترشح خلط ميشود. وي در پايان مصرف سه ليوان چاي کم رنگ را در روز موجب بهرهمندي از خواص آن دانست.