
مواد لازم:
چغاله بادام: 500 گرم
پیاز: 1 عدد
نعنا: 150 گرم
جعفری: 350 گرم
نمک، چاشنی لیمو و فلفل الیت، زردچوبه، کاری: به مقدار لازم
روغن مایع: به مقدار لازم
گوشت خورشتی: 400 گرم
گوشت را تفت دهید. سپس پیاز داغ و ادویه را به آن اضافه کنید. پس از سرخ شدن ادویه، آب جوش را روی گوشت بریزید، زیر حرارت را خیلی کم کنید و اجازه دهید گوشت به آرامی بپزد. سبزی را بشویید و خیلی ریز خرد کنید و با روغن خوب سرخ کنید. چغاله های درشت و متوسط را از وسط به دو نیم کرده و هسته آن را دربیاورید. در آخر کار چغاله ها را با سبزی کمی تفت دهید و به گوشت اضافه کنید.و اجازه دهید خورش به آرامی جا بیافتد.
cookery