طرز تهیه سوپ جو قرمز

برای تهیه سوپ جو قرمز رستورانی ابتدا جو را از چند ساعت قبل بخیسانید تا نرم شود ، در ادامه برای درست کردن آب مرغ می توانید از سینه مرغ و یا از کتف یا بال مرغ استفاده کنید به این صورت که قابلمه ای را تا نصف آن پر از آب کنید و روی حرارت زیاد قرار دهید تا آب به جوش بیاید و ۱ عدد پیاز را پوست بگیرید و بشویید
و از وسط به چهار قسمت تقسیم کنید و داخل آب قرار دهید و بلافاصله بالها و کتف ها را قرار می دهیم وکمی زردچوبه و زعفران می افزاییم و درب قابلمه را می گذاریم و حرارت را ملایم می کنیم و اجازه می دهیم تا ۳۰ الی ۴۰ دققه خوب پخته شوند
و بعد بال و کتف ها را از داخل قابلمه بیرون می آوریم و در صافی می گذاریم تا خنک شوند و از آب آن برای سوپ جو استفاده می کنیم و اگر تمایل داشتید بعد از خنک شدن بال ها و کتف ها استخوان آن ها را جدا میکنیم و گوشت ها را داخل سوپ استفاده می کنید.
پس از اینکه آب مرغ آماده شده سوپ را آماده می کنیم.آب مرغ را در قابلمه ای که برای تهیه سوپ جو قرمز تدارک دیده ایم می ریزیم و جو پوست کنده را می شوییم و آب آن را خالی می کنیم و به آب مرغ اضافه می کنیم و روی حرارت ملایم قرار می دهیم
و درب قابلمه را می گذاریم و هویج ها را تمیز می کنیم و هر قسمت آن که نیاز بود پوست می گیریم و می شوییم و با رنده متوسط می کنیم و پیاز را پوست می گیریم و می شوییم و رنده ریز می کنیم و با هم به سوپ می افزاییم
و درب قابلمه را می گذاریم تا جو و مواد دیگر به مدت ۳۰ دقیقه پخته شوند. سپس زمانیکه جو به طور کامل پخته شد و لعاب انداخت می توانید گوشت های مرغ را نیز به سوپ اضافه کنید و همین طور کمی نمک و فلفل و ادویه کاری و جعفری را می افزاییم
و خوب مواد را مخلوط می کنیم. یکی از فن های لعاب دار بودن سوپ رستوران ها اضافه کردن آرد به مواد سوپ است.آرد را کم کم به ۱ لیوان آب سرد اضافه می کنیم و خوب مخلوط می کنیم تا کاملا در آب حل شود و بعد به سوپ می افزاییم
و حرارت را ۵ دقیقه زیاد می کنیم تا آرد بپزد و طعم خامی ندهد.بعد رب گوجه فرنگی را به سوپ جو اضافه می کنیم و می گذاریم ۱۰ دقیقه سوپ را طعم دار کند و بعد در آخر آبلیمو اضافه می کنیم و سوپ را هم می زنیم
و بعد از ۵ دقیقه طعم سوپ را می چشیم اگر نمک یا فلفل یا آبلیمو آن کم بود اضافه می کنیم و قابلمه را از روی حرارت بر می داریم و ۵ دقیقه بعد سوپ را در کاسه ای می کشیم و با کمی جعفری تزئین می کنیم.نوش جان