مشاهده پست هاي بدون جواب | نمايش مبحث هاي فعال
نويسنده |
پيغام |
javad azizi
|
موضوع پست: Re: خاصیت انواع مواد غذایی،میوه ها وحبوبات ارسال شده در: چهارشنبه 27 فروردین 1393, 6:31 pm |
|
کاربر مفید |
|
|
تاريخ عضويت:يکشنبه 20 شهریور 1390, 3:27 pm پست ها : 571 پست محل سکونت: میلاجرد - خ-شهید اتابکی
تشکر کرده اید: 2717 مرتبه
تشکر شده: 2335 مرتبه در 411 پست ها
محل تولد: اراک-میلاجرد
|
قارچ:
چون اسید اوریک پایینی دارد بسیاری از پزشکان مصرف آن را به سالمندان و مبتلایان به نقرس توصیه می کنند.
درصد زیادی از پروتئین قارچ جذب بدن می گردد. قارچ در محافظت از پوست، پیشگیری از بیماریهای لثه مثل پیوره، درمان کم خونی و جلوگیری از بروز ضایعات مغزی بسیار مفید
است که البته در صورت پخت صحیح تمام این ویتامین ها حفظ می شوند.
_________________ تو میتوانی نیایی.... ولی من... نمی توانم منتظرت نباشم.
|
|
بالا |
|
|
کاربران زیر از شما کاربر محترم javad azizi به خاطر این پست تشکر کرده اند maleki (چهارشنبه 27 فروردین 1393, 6:37 pm), hadi.m (چهارشنبه 27 فروردین 1393, 7:34 pm), hamishe bahar (شنبه 13 اردیبهشت 1393, 2:47 pm) |
javad azizi
|
موضوع پست: Re: خاصیت انواع مواد غذایی،میوه ها وحبوبات ارسال شده در: جمعه 29 فروردین 1393, 6:06 pm |
|
کاربر مفید |
|
|
تاريخ عضويت:يکشنبه 20 شهریور 1390, 3:27 pm پست ها : 571 پست محل سکونت: میلاجرد - خ-شهید اتابکی
تشکر کرده اید: 2717 مرتبه
تشکر شده: 2335 مرتبه در 411 پست ها
محل تولد: اراک-میلاجرد
|
ترخون:
اشتها آور، ادرارآور، ضدنفخ و تقویت کننده معده می باشد. دهان را خوشبو می کند، دندان درد را برطرف و از خونریزی لثه جلوگیری می کند، هضم غذا را آسان می سازد.
کرم های بدن را از بین می برد، باعث منظم شدن عادت ماهیانه می شود و مصرف دم کرده آن نیز آرام بخش است، استفاده از ترخون به جای نمک در غذا برای افرادی که
فشار خون دارند خوب است.
_________________ تو میتوانی نیایی.... ولی من... نمی توانم منتظرت نباشم.
|
|
بالا |
|
|
کاربران زیر از شما کاربر محترم javad azizi به خاطر این پست تشکر کرده اند atabaki (شنبه 30 فروردین 1393, 7:17 am), maleki (شنبه 30 فروردین 1393, 3:37 pm), hadi.m (دوشنبه 1 اردیبهشت 1393, 9:35 pm) |
javad azizi
|
موضوع پست: Re: خاصیت انواع مواد غذایی،میوه ها وحبوبات ارسال شده در: شنبه 30 فروردین 1393, 9:31 am |
|
کاربر مفید |
|
|
تاريخ عضويت:يکشنبه 20 شهریور 1390, 3:27 pm پست ها : 571 پست محل سکونت: میلاجرد - خ-شهید اتابکی
تشکر کرده اید: 2717 مرتبه
تشکر شده: 2335 مرتبه در 411 پست ها
محل تولد: اراک-میلاجرد
|
چای سبز:
عفونت لثه ها را رفع و سلولهای قلب را حفظ می کند. باعث تقویت استخوانها و دندانها می شود، سموم بدن را دفع می کند و چون جذب گلوکز و چربی را کاهش می دهد،
خاصیت چربی سوزی و لاغر کنندگی دارد.
چای سبز فشار خون و کلسترول را کاهش می دهد و منجر به رقیق شدن خون می شود. این گیاه به دلیل داشتن ترکیبات آنتی اکسیدانی خاصیت ضد سرطانی دارد.
_________________ تو میتوانی نیایی.... ولی من... نمی توانم منتظرت نباشم.
|
|
بالا |
|
|
کاربران زیر از شما کاربر محترم javad azizi به خاطر این پست تشکر کرده اند atabaki (شنبه 30 فروردین 1393, 10:40 am), maleki (شنبه 30 فروردین 1393, 3:37 pm), hadi.m (دوشنبه 1 اردیبهشت 1393, 9:35 pm), mojtaba20 (يکشنبه 7 اردیبهشت 1393, 11:19 am), hamishe bahar (شنبه 13 اردیبهشت 1393, 2:47 pm) |
javad azizi
|
موضوع پست: Re: خاصیت انواع مواد غذایی،میوه ها وحبوبات ارسال شده در: دوشنبه 1 اردیبهشت 1393, 4:27 pm |
|
کاربر مفید |
|
|
تاريخ عضويت:يکشنبه 20 شهریور 1390, 3:27 pm پست ها : 571 پست محل سکونت: میلاجرد - خ-شهید اتابکی
تشکر کرده اید: 2717 مرتبه
تشکر شده: 2335 مرتبه در 411 پست ها
محل تولد: اراک-میلاجرد
|
انار:
سه برابر چای سبز آنتی اکسیدان دارد. در نتیجه از سرطان های سینه، پوست و پروستات جلوگیری می کند و باعث افزایش نشاط، کاهش فشار خون و استرس به خصوص
استرس ناشی از یائسگی، کاهش کلسترول و چربیهای اطراف شکم می شود.
اگر می خواهید اشتهایتان زیاد شود قبل از غذا انار میل کنید. اگر سرد مزاجید بعد از مصرف انار حتما آب جوش و نبات میل کنید.
_________________ تو میتوانی نیایی.... ولی من... نمی توانم منتظرت نباشم.
|
|
بالا |
|
|
کاربران زیر از شما کاربر محترم javad azizi به خاطر این پست تشکر کرده اند maleki (دوشنبه 1 اردیبهشت 1393, 4:52 pm), hadi.m (دوشنبه 1 اردیبهشت 1393, 9:36 pm), atabaki (سه شنبه 2 اردیبهشت 1393, 5:18 am), مرتضى غرىبى (سه شنبه 2 اردیبهشت 1393, 9:45 am), mojtaba20 (يکشنبه 7 اردیبهشت 1393, 11:19 am) |
javad azizi
|
موضوع پست: Re: خاصیت انواع مواد غذایی،میوه ها وحبوبات ارسال شده در: پنج شنبه 4 اردیبهشت 1393, 6:57 pm |
|
کاربر مفید |
|
|
تاريخ عضويت:يکشنبه 20 شهریور 1390, 3:27 pm پست ها : 571 پست محل سکونت: میلاجرد - خ-شهید اتابکی
تشکر کرده اید: 2717 مرتبه
تشکر شده: 2335 مرتبه در 411 پست ها
محل تولد: اراک-میلاجرد
|
گل گاوزبان:
ادرار آور است، سنگ کلیه و مثانه را برطرف می کند، موجب تعریق بدن می شود، تب بر است، سینه را نرم می کند، درمان کننده سرما خوردگی است، برای رفع تنگی نفس
و سرفه مفید می باشد و آرام بخش نیز هست.
این گیاه همچنین فشار خون را کاهش داده و اعمال قلب را تنظیم می کند، استفاده از آن بر سلامت پوست و ناخن ها نیز موثر است.
_________________ تو میتوانی نیایی.... ولی من... نمی توانم منتظرت نباشم.
|
|
بالا |
|
|
کاربران زیر از شما کاربر محترم javad azizi به خاطر این پست تشکر کرده اند maleki (پنج شنبه 4 اردیبهشت 1393, 9:30 pm), atabaki (شنبه 6 اردیبهشت 1393, 3:52 am), mojtaba20 (يکشنبه 7 اردیبهشت 1393, 11:19 am), hadi.m (جمعه 12 اردیبهشت 1393, 4:10 pm), hamishe bahar (شنبه 13 اردیبهشت 1393, 2:47 pm) |
javad azizi
|
موضوع پست: Re: خاصیت انواع مواد غذایی،میوه ها وحبوبات ارسال شده در: يکشنبه 7 اردیبهشت 1393, 9:13 am |
|
کاربر مفید |
|
|
تاريخ عضويت:يکشنبه 20 شهریور 1390, 3:27 pm پست ها : 571 پست محل سکونت: میلاجرد - خ-شهید اتابکی
تشکر کرده اید: 2717 مرتبه
تشکر شده: 2335 مرتبه در 411 پست ها
محل تولد: اراک-میلاجرد
|
پیازچه:
ضد نفخ و محرک گوارش است، کرم های انگلی را دفع کرده و روده ها را از عفونت پاک می سازد. خون را رقیق کرده و از تصلب شرائین جلوگیری می نماید، اشتها آور است و
بسیاری از بیماریهای پوستی را درمان می کند.
مصرف آن مدت قاعدگی را در خانم ها افزایش می دهد. روغن پیازچه به دلیل داشتن ترکیبات گوگردی ویژگی های درمانی منحصر به فردی دارد.
_________________ تو میتوانی نیایی.... ولی من... نمی توانم منتظرت نباشم.
|
|
بالا |
|
|
کاربران زیر از شما کاربر محترم javad azizi به خاطر این پست تشکر کرده اند hamishe bahar (يکشنبه 7 اردیبهشت 1393, 10:24 am), mojtaba20 (يکشنبه 7 اردیبهشت 1393, 11:19 am), maleki (يکشنبه 7 اردیبهشت 1393, 4:58 pm), atabaki (دوشنبه 8 اردیبهشت 1393, 4:31 am), hadi.m (جمعه 12 اردیبهشت 1393, 4:10 pm) |
javad azizi
|
موضوع پست: Re: خاصیت انواع مواد غذایی،میوه ها وحبوبات ارسال شده در: جمعه 12 اردیبهشت 1393, 4:00 pm |
|
کاربر مفید |
|
|
تاريخ عضويت:يکشنبه 20 شهریور 1390, 3:27 pm پست ها : 571 پست محل سکونت: میلاجرد - خ-شهید اتابکی
تشکر کرده اید: 2717 مرتبه
تشکر شده: 2335 مرتبه در 411 پست ها
محل تولد: اراک-میلاجرد
|
زالزالک:
کلسترول، گرفتگی عروق و فشار خون را کاهش می دهد، قلب را تقویت و ضربان آن را تنظیم می کند و در گردش خون موثر است.
درد معده را تسکین می دهد و اختلالات قاعدگی را رفع می کند.
زالزالک نیمه پخته برای تقویت لثه مفید است.
_________________ تو میتوانی نیایی.... ولی من... نمی توانم منتظرت نباشم.
|
|
بالا |
|
|
کاربران زیر از شما کاربر محترم javad azizi به خاطر این پست تشکر کرده اند hadi.m (جمعه 12 اردیبهشت 1393, 4:10 pm), maleki (جمعه 12 اردیبهشت 1393, 5:48 pm), atabaki (شنبه 13 اردیبهشت 1393, 8:10 am) |
hadi.m
|
موضوع پست: Re: خاصیت انواع مواد غذایی،میوه ها وحبوبات ارسال شده در: جمعه 12 اردیبهشت 1393, 4:10 pm |
|
تاريخ عضويت:جمعه 4 اسفند 1391, 12:39 pm پست ها : 359 پست محل سکونت: میلاجرد
تشکر کرده اید: 2789 مرتبه
تشکر شده: 1890 مرتبه در 363 پست ها
محل تولد: میلاجرد
|
ما درخت زالزالك داريم خيلي بزرگه.
_________________ يادمان باشداگر تنگي دل غوغا كرد... مــــــــهدي فاطمه(ص) تنهاست از او ياد كنيم.
|
|
بالا |
|
|
کاربران زیر از شما کاربر محترم hadi.m به خاطر این پست تشکر کرده اند maleki (جمعه 12 اردیبهشت 1393, 5:48 pm), atabaki (شنبه 13 اردیبهشت 1393, 8:10 am), javad azizi (يکشنبه 14 اردیبهشت 1393, 8:28 am), مرتضى غرىبى (پنج شنبه 18 اردیبهشت 1393, 8:25 am) |
javad azizi
|
موضوع پست: Re: خاصیت انواع مواد غذایی،میوه ها وحبوبات ارسال شده در: يکشنبه 14 اردیبهشت 1393, 8:35 am |
|
کاربر مفید |
|
|
تاريخ عضويت:يکشنبه 20 شهریور 1390, 3:27 pm پست ها : 571 پست محل سکونت: میلاجرد - خ-شهید اتابکی
تشکر کرده اید: 2717 مرتبه
تشکر شده: 2335 مرتبه در 411 پست ها
محل تولد: اراک-میلاجرد
|
تره:
ضدعفونی کننده روده ها، ملین و ادرار آور است. برای کبد مفید بوده و خونساز است. خاصیت خلط آوری دارد و سینه را صاف می کند.
اگر به همراه غذا تره بخورید هضم غذا را آسان کرده و مانع ترش کردن معده می شود.
مالیدن مخلوط تره له شده با سرکه بر روی پیشانی، خونریزی بینی را قطع می کند. مالیدن آب تره بر روی پوست برطرف کننده کهیر و خارش است.
_________________ تو میتوانی نیایی.... ولی من... نمی توانم منتظرت نباشم.
|
|
بالا |
|
|
کاربران زیر از شما کاربر محترم javad azizi به خاطر این پست تشکر کرده اند hadi.m (يکشنبه 14 اردیبهشت 1393, 9:37 am), maleki (يکشنبه 14 اردیبهشت 1393, 4:34 pm), atabaki (شنبه 20 اردیبهشت 1393, 10:40 am) |
javad azizi
|
موضوع پست: Re: خاصیت انواع مواد غذایی،میوه ها وحبوبات ارسال شده در: دوشنبه 15 اردیبهشت 1393, 5:53 pm |
|
کاربر مفید |
|
|
تاريخ عضويت:يکشنبه 20 شهریور 1390, 3:27 pm پست ها : 571 پست محل سکونت: میلاجرد - خ-شهید اتابکی
تشکر کرده اید: 2717 مرتبه
تشکر شده: 2335 مرتبه در 411 پست ها
محل تولد: اراک-میلاجرد
|
اسفناج:
سرشار از کلسیم ، ید، منیزیم و ویتامین ب است که از بروز دیابت و پوکی استخوان پیشگیری کرده و بدن را در برابر بیماری ها ایمن می کند.
اسفناج به دلیل داشتن ویتامین ب برای حفظ سلامت پوست مفید است و مانع بروز کم خوابی هم می شود. مادران شیرده نیز با قرار دادن اسفناج در برنامه غذایی شان
به افزایش شیر دهی خود کمک زیادی خواهند کرد.
_________________ تو میتوانی نیایی.... ولی من... نمی توانم منتظرت نباشم.
|
|
بالا |
|
|
کاربران زیر از شما کاربر محترم javad azizi به خاطر این پست تشکر کرده اند hadi.m (دوشنبه 15 اردیبهشت 1393, 8:19 pm), maleki (سه شنبه 16 اردیبهشت 1393, 7:57 pm), atabaki (شنبه 20 اردیبهشت 1393, 10:40 am) |
چه کسي حاضر است ؟ |
كاربران آنلاين: bing [bot] |
|
شما نمي توانيد مبحث جديدي در اين انجمن ايجاد کنيد شما نمي توانيد به مباحث در اين انجمن پاسخ دهيد شما نمي توانيد پست هاي خود را در اين انجمن ويرايش کنيد شما نمي توانيد پست هاي خود را در اين انجمن حذف کنيد
|
|