مشاهده پست هاي بدون جواب | نمايش مبحث هاي فعال
نويسنده |
پيغام |
hadi azizi
|
موضوع پست: Re: اس ام اس .... ارسال شده در: پنج شنبه 27 تیر 1392, 12:10 pm |
|
تاريخ عضويت:چهارشنبه 18 اردیبهشت 1392, 2:02 pm پست ها : 275 پست
تشکر کرده اید: 2554 مرتبه
محل تولد: اراک
|
زلالی قلبت ارزانی دیگران من این احساس ابکی را نمیخواهم
_________________ خیلی از یخ کردن های ما از سرما نیست . . . لحن بعضی ها زمستونیه . . . !!
|
|
بالا |
|
 |
کاربران زیر از شما کاربر محترم hadi azizi به خاطر این پست تشکر کرده اند maleki (پنج شنبه 27 تیر 1392, 12:45 pm), hadi asheri (پنج شنبه 27 تیر 1392, 12:49 pm) |
hadi azizi
|
موضوع پست: Re: اس ام اس .... ارسال شده در: پنج شنبه 27 تیر 1392, 12:17 pm |
|
|
قرار نیست که همیشه من خوش باشم.... دیروز من خوش بودم از اینکه کنارت بودم.... امروز دیگری خوش است برای باتو بودن.... و فردا یکی دیگر.... از تلاش دست نکش عزیز.... چشم ملتی به توست.... تو میتونی....
_________________ خیلی از یخ کردن های ما از سرما نیست . . . لحن بعضی ها زمستونیه . . . !!
|
|
بالا |
|
 |
کاربران زیر از شما کاربر محترم hadi azizi به خاطر این پست تشکر کرده اند maleki (پنج شنبه 27 تیر 1392, 12:44 pm), hadi asheri (پنج شنبه 27 تیر 1392, 12:49 pm) |
hadi azizi
|
موضوع پست: Re: اس ام اس .... ارسال شده در: پنج شنبه 27 تیر 1392, 12:27 pm |
|
|
کاش یاد تو به سان فلفلی زیر بینی که تحریکت میکنه عطسه کنی قلبم را تحریک میکرد تا هرانچه ازتو در قلب دارم بیرون بریزد
|
|
بالا |
|
 |
کاربران زیر از شما کاربر محترم hadi azizi به خاطر این پست تشکر کرده اند maleki (پنج شنبه 27 تیر 1392, 12:44 pm), hadi asheri (پنج شنبه 27 تیر 1392, 12:49 pm) |
hadi azizi
|
موضوع پست: Re: اس ام اس .... ارسال شده در: پنج شنبه 27 تیر 1392, 12:33 pm |
|
|
رفته ایی؟؟؟؟ بغضی ها بهش میگن قسمت اما من تازگیا بهش میگم به درک...
|
|
بالا |
|
 |
hadi azizi
|
موضوع پست: Re: اس ام اس .... ارسال شده در: پنج شنبه 27 تیر 1392, 12:38 pm |
|
|
داور قلبم نه سوت دارد نه کارت قرمز... راحت باش تا دلت میخواهد خطا کن سکوت میکنم بازهم سکوت میکنم
|
|
بالا |
|
 |
کاربران زیر از شما کاربر محترم hadi azizi به خاطر این پست تشکر کرده اند hadi asheri (پنج شنبه 27 تیر 1392, 12:49 pm), maleki (پنج شنبه 27 تیر 1392, 12:53 pm) |
hadi azizi
|
موضوع پست: Re: اس ام اس .... ارسال شده در: پنج شنبه 27 تیر 1392, 12:47 pm |
|
|
وقتی به عقب برمیگردی... متوجه میشی که جا بعضیا الان که تو زندگیت خالی نیست هیچ... اون موقعشم زیادی بوده...
|
|
بالا |
|
 |
کاربران زیر از شما کاربر محترم hadi azizi به خاطر این پست تشکر کرده اند hadi asheri (پنج شنبه 27 تیر 1392, 12:49 pm), maleki (پنج شنبه 27 تیر 1392, 12:52 pm) |
hadi asheri
|
موضوع پست: Re: اس ام اس .... ارسال شده در: پنج شنبه 27 تیر 1392, 12:53 pm |
|
تاريخ عضويت:دوشنبه 7 اسفند 1391, 7:45 am پست ها : 1027 پست محل سکونت: Arak
تشکر کرده اید: 2851 مرتبه
محل تولد: Arak
|
قصاب با دیدن سگی که به طرف مغازه اش نزدیک می شد حرکتی کرد که دورش کند اما کاغذی را در دهان سگ دید. کاغذ را گرفت. روی کاغذ نوشته بود «لطفا ۱۲ سوسیس و یه ران گوشت بدین». ۱۰ دلار همراه کاغذ بود. قصاب که تعجب کرده بود سوسیس و گوشت را در کیسه ای گذاشت و در دهان سگ گذاشت. سگ هم کیسه را گرفت و رفت. قصاب که کنجکاو شده بود و از طرفی وقت بستن مغازه بود تعطیل کرد و به دنبال سگ راه افتاد. سگ در خیابان حرکت کرد تا به محل خط کشی رسید. با حوصله ایستاد تا چراغ سبز شد و بعد از خیابان رد شد. قصاب به دنبالش راه افتاد. سگ رفت تا به ایستگاه اتوبوس رسید نگاهی به تابلو حرکت اتوبوس ها کرد و ایستاد. قصاب متحیر از حرکت سگ منتظر ماند. اتوبوس امد, سگ جلوی اتوبوس آمد و شماره آنرا نگاه کرد و به ایستگاه برگشت. صبر کرد تا اتوبوس بعدی امد دوباره شماره آنرا چک کرد. اتوبوس درست بود سوار شد. قصاب هم در حالی که دهانش از حیرت باز بود سوار شد. اتوبوس در حال حرکت به سمت حومه شهر بود و سگ منظره بیرون را تماشا می کرد. پس از چند خیابان سگ روی پنجه بلند شد و زنگ اتوبوس را زد. اتوبوس ایستاد و سگ با کیسه پیاده شد. قصاب هم به دنبالش. سگ در خیابان حرکت کرد تا به خانه ای رسید. گوشت را روی پله گذاشت و کمی عقب رفت و خودش را به در کوبید. این کار را باز هم تکرار کرد اما کسی در را باز نکرد. سگ به طرف محوطه باغ رفت و روی دیواری باریک پرید و خودش را به پنجره رساند و سرش را چند بار به پنجره زد و بعد به پایین پرید و به پشت در برگشت. مردی در را باز کرد و شروع به فحش دادن و تنبیه سگ و کرد. قصاب با عجله به مرد نزدیک شد و داد زد: چه کار می کنی دیوانه؟ این سگ یه نابغه است. این باهوش ترین سگی هست که من تا به حال دیدم. مرد نگاهی به قصاب کرد و گفت: تو به این میگی باهوش؟ این دومین بار تو این هفته است که این احمق کلیدش را فراموش می کنه. پائولو کوئلیو نتیجه اخلاقی: اول اینکه مردم هرگز از چیزهایی که دارند راضی نخواهند بود. و دوم اینکه چیزی که شما آنرا بی ارزش می دانید، بطور قطع برای کسانی دیگر ارزشمند و غنیمت است. سوم اینکه بدانیم دنیا پر از این تناقضات است. پس سعی کنیم ارزش واقعی هر چیزی را درک کنیم و مهم تر اینکه قدر داشته های مان را بدانیم
_________________ من مریض تو شدم
بستری ام کن به حرم!!!
دوست دارم که مرخص نشوم تا آخر
|
|
بالا |
|
 |
کاربران زیر از شما کاربر محترم hadi asheri به خاطر این پست تشکر کرده اند hadi azizi (پنج شنبه 27 تیر 1392, 12:58 pm), maleki (پنج شنبه 27 تیر 1392, 1:47 pm) |
hadi azizi
|
موضوع پست: Re: اس ام اس .... ارسال شده در: پنج شنبه 27 تیر 1392, 12:57 pm |
|
|
انان که"عوض"شدنشان بعید است "عوضی"شدنشان قطعی است شک نکن
|
|
بالا |
|
 |
کاربران زیر از شما کاربر محترم hadi azizi به خاطر این پست تشکر کرده اند hadi asheri (پنج شنبه 27 تیر 1392, 1:01 pm), maleki (پنج شنبه 27 تیر 1392, 1:47 pm) |
hadi azizi
|
موضوع پست: Re: اس ام اس .... ارسال شده در: پنج شنبه 27 تیر 1392, 1:07 pm |
|
|
این قدر که برا "خر"کردن من تلاش کردی برا خودت وقت میزاشتی حتما "ادم"میشدی
|
|
بالا |
|
 |
کاربران زیر از شما کاربر محترم hadi azizi به خاطر این پست تشکر کرده اند maleki (پنج شنبه 27 تیر 1392, 1:47 pm), asheri (پنج شنبه 27 تیر 1392, 2:19 pm), hadi asheri (پنج شنبه 27 تیر 1392, 3:19 pm) |
asheri
|
موضوع پست: Re: اس ام اس .... ارسال شده در: پنج شنبه 27 تیر 1392, 2:21 pm |
|
تاريخ عضويت:پنج شنبه 17 آذر 1390, 2:40 pm پست ها : 1313 پست
تشکر کرده اید: 1459 مرتبه
|
- مصاحبه برای استخداممصاحبه کننده :در هواپیمائی ۵۰۰ عدد آجر داریم، ۱ عدد آنها را از هواپیما به بیرون
- پرتاب میکنیم. الان چند عدد آجر داریم ؟متقاضی : ۴۹۹ عدد !مصاحبه کننده :سه مرحله قرار دادن یک فیل
- داخل یخچال را شرح دهید.متقاضی :مرحله اول: در یخچالو باز میکنیم – مرحله دوم: فیلو میذاریم تو یخچال –
- مرحله سوم: در یخچالو میبندیم !!مصاحبه کننده :حالا چهار مرحله قرار دادن یک گوزن در یخچال را توضیح
- دهید !متقاضی :مرحله اول: در یخچالو باز میکنیم – مرحله دوم: فیلو از تو یخچال در میاریممرحله سوم:
- گوزنو میذاریم تو یخچال – مرحله چهارم: در یخچالو میبندیم !!مصاحبه کننده :شیر واسه تولدش مهمونی
- گرفته، همه حیوونا هستن جز یکی. اون کیه ؟متقاضی :گوزنه که تو یخچاله !!مصاحبه کننده :چگونه یک
- پیرزن از یک برکه پر از سوسمار رد میشود ؟متقاضی :خیلی راحت، چون سوسمارا همشون رفتن تولد شیر
- !!مصاحبه کننده :سوال آخر. اون پیرزن کشته شد، چرا ؟متقاضی : امممممممم، نمیدونم، غرق شد
- ؟مصاحبه کننده :نه، اون یه دونه آجری که از هواپیما انداختی پائین خورد تو سرش مرد !!! شما مردود
- شدین، نفر بعدی لطفا
شبیه به اس ام اس نیست ولی ارزش خوندن و خندیدن را داره
_________________ در زندگیت به کسی اعتــــماد کن ،
که به او ایمــــان داری نه احســاس . . .
|
|
بالا |
|
 |
کاربران زیر از شما کاربر محترم asheri به خاطر این پست تشکر کرده اند hadi asheri (پنج شنبه 27 تیر 1392, 3:19 pm), maleki (پنج شنبه 27 تیر 1392, 8:04 pm), hadi azizi (پنج شنبه 27 تیر 1392, 8:14 pm) |
چه کسي حاضر است ؟ |
كاربران آنلاين: bing [bot] |
|
شما نمي توانيد مبحث جديدي در اين انجمن ايجاد کنيد شما نمي توانيد به مباحث در اين انجمن پاسخ دهيد شما نمي توانيد پست هاي خود را در اين انجمن ويرايش کنيد شما نمي توانيد پست هاي خود را در اين انجمن حذف کنيد
|
|