وصیت نامه ی شهید ابوالقاسم آقا محمدی

بسمه تعالی
وصیت نامه ی شهید ابوالقاسم آقا محمدی
بسم الله الرحمن الرحیم
بنام خداوند کریم مهربان وبنام آنکه همه عیوبم را در انظار دیگران پنهان داشته ومرا رسوا نکرد بنام آنکه تمام هستی ام از اوست .وبا سلام ودرود برامام امت ناجی مستضعفین ،عصاره ی حسینی خمینی عزیز در هم کوبنده ی بت ایران .وبا سلام ودرود بر ملت شهید پرور وسلحشور ایران در این لحظه که قلم به دست گرفته ونامه ای به عنوان وصیت مخواهم بنویسم اگر به کرم ومهر خداوند یقین نداشتم که مرا ببخشد ومرا در ردیف توبه کنندگان قرار نمی داد با این که با بار سنگین از گناهم به سوی او می روم خدا فرموده که توبه کنندگان را می پذیرم امید است که مرا خداجزء پذیرفته کنندگان قرار دهد ان شاءالله .اما پیام بر منافقین ضد خدا واسلام این است که از خدا بی خبران کمی فکر کنید تا زمانی که فرصت داریدتوبه کنید وگرنه قسم به خون سرخ برادرانم که به ناحق ریخته اید تا انتقام آنان نگرفته از پا نیستیم قسم به زمین کربلای سوسنگرد تا جان در بدن دارم اسلحه ی برادرم که در راه نجات مستضعفین وخاک عزیز میهنمان ریخته شده به زمین نمکی گذارم اگر اسله ی من به زمین افتاد برادر دیگرم بر خواهد داشت وراه خمینی که راه الله باشد ادامه دهد اکنون که این نامه را می نوشتم به هیچ عنوان اطمینان ندارم که شهید می شوم ولی گفته ی پیامبر اکرم استن که هر مومن باید یک وصیت نامه همیشه همراه داشته باشد نمی نویسم که یک هدف من از آینده در امر ان آن چیست آیا به روز آورند یا خیر؟
مسلم است که در اسلام روزی نیست ((لا اکراه فی الدین ))این ملت من است که شهادت را افتخار میداند.
مازنده برآنیم که آرام نگیریم موجیم که آسودگی ما عدم ماست
حسین حسین شعار ماستشهادت افتخار ماست
درست است که زندگی شیرین است ولی زندگی شیرین وجاوید در آن جهان است به شعر بالا.
در خاتمه چند سفارش دارم از این قرار :
1- مرا در محله ی خود دفن کنید
2- محل دفن را کنار قبر شهید حیدر غریبی
3- برایم گریه نکنید چون شهید شدن افتخار است
4- از برادرانم می خواهم راه مارا ادامه دهند ونگذارند خون ما وراه ما فراموش گردد
5- از پدر ومادر وهمسر خود می خواهم که پسرم اسلام علی را به طور حسینی وار پرورش بدهند وراه امام را ادامه بدهد انشاالله
خداحافظ شما
حسن(ابوالقاسم) آقامحمدی فرزند حیدر ساکن روستای میلاجرد از حوزه ی اراک